پیام تبریک شهردار بومهن به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

شهرداربومهن در پیامی سالروز میلاد با سعادت دخت نبی اکرم (ص) حضرت فاطمه زهرا (س)، میلاد حضرت امام خمینی(ره) و گرامیداشت روز زن و مقام شامخ مادر، به‌ ویژه مادران مؤمن و بانوان فداکار ایران اسلامی  تبریک گفت.

به گزارش  روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر بومهن ، متن این پیام به شرح زیر است:

پیامبر اکرم (ص) می فرماید؛

«مَن أَحَبَّ فاطِمَهَ ابنَتی فَهُوَ فِی الجَنَّهِ مَعی»

هر کس دخترم فاطمه را دوست داشته باشد، در بهشت با من همراه خواهد بود.

میلاد پربرکت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) بهانه ای است برای قدردانی از همراهان همیشگی، زنانی که در کنار نقش پراهمیت خود در خانواده دوشادوش مردان در جامعه گام برمی دارند و یک لحظه سکون و ایستایی را برخود نمی پسندند، مادرانی که شهدای راه حق و فضیلت از دامان آنان رو به سوی شهادت گام برداشتند تا پرچم عزت، شرف و مردانگی برای همیشه در اهتزاز بماند.

حضرت فاطمه زهرا (س)عطیه ای الهی است که درکِ ژرفای اقیانوس فضایلش در توان ما نیست، جایگاه رفیع او خیره کننده دیدگان هر صاحب بصیرتی است که توان هر بیان و کلامی را از انسان می ستاند.

اینجانب سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) ، سلاله پاکش امام خمینی(ره) و گرامیداشت روز زن و مقام شامخ مادر به‌ ویژه مادران مؤمن و بانوان فداکار شهر بومهن  تبریک و تهنیت عرض نموده، تندرستی، شادکامی و توفیق همگان را مسألت می نمایم.

عبدا… میرزایی- شهردار بومهن 1403/10/1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *