سه شنبه های پاسخگویی / برگزاری ملاقات مردمی شهردار بومهن

امروز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ دیدار در راستای تحقق اصل تکریم ارباب رجوع، دیدار مردمی شهردار بومهن با شهروندان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر بومهن، جلسات ملاقات مردمي شهردار با شهروندان این شهر، در راستاي حل مشكلات و رفع دغدغه‌های شهروندی و به منظور خدمت‌رساني هر چه بيشتر و با کيفيت تر در حوزه‌هاي مختلف انجام میشود و طی آن جمعی از معاونین و مدیران شهرداری نیز حضور دارند.

در حاشیه جلسه امروز ملاقات مردمی، شهردار بومهن اظهار كرد: بايد توجه داشت كه دیدار مستقیم شهردار با شهروندان و گفتگوی صمیمانه فی مابین مدیریت شهری و مردم هر شهر، تعامل و همكاري مجموعه شهرداري و شهروندان را در پی خواهد داشت و و پیرو آن اولويت بندي مسائل و مشكلات شهر جهت اقدام و رسيدگي با توجه به محدوديت هاي اعتباري از مهم ترين عوامل موفقيت مجموعه شهرداري است.

عبداله میرزایی با بيان اينكه خدمت صادقانه به مردم نعمتي الهي است كه بايد به درستي نسبت به اداي آن اقدام كرد، افزود: دوران خدمت رساني به مردم براي دولتمردان بسيار كوتاه است از اين رو بايد از اين فرصت كوتاه جهت رفع نيازهاي مردم كه صاحبان اصلي انقلاب هستند بهره لازم را برد.

شهردار بومهن تصريح كرد: تحقق اهداف مديريت شهري در خصوص ساخت شهري ايده آل در گرو رفع نيازهاي زندگي شهروندي است و راه رسيدن به اين مهم علاوه بر شنيدن و آگاهي از سطح مشكلات، برنامه ريزي هاي صحيح و اصولي مديريتي است كه اين مهم با مشاركت همه جانبه مردم و اعمال شيوه هاي مديريتي نوين محقق شده و راهكاري اثرگذار جهت عبور از بحران هاي شهري است.

وي ادامه داد: طي مدتي كه بنده در شهر بومهن به عنوان شهردار و خدمتگذار مردم مشغول به فعاليت شده ام همواره تلاش شده علاوه بر دیدارهای روزانه با شهروندان، جلسه ملاقات مردمی سه شنبه های پاسخگویی نیز برگزار گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *