بمناسبت هفته قوه قضائیه، دیدار شهردار با دادستان شهرستان پردیس

بمناسبت هفته قوه قضائیه، دیدار شهردار با دادستان شهرستان پردیس

بمناسبت هفته قوه قضائیه، دیدار شهردار با دادستان شهرستان پردیس

در هفته ی قوه قضائیه عبدا… میرزایی شهردار بومهن و تنی چند از معاونین و مدیران شهرداری با حضور در ساختمان دادسرا با دادستان شهرستان پردیس دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری بومهن، میرزایی، در این دیدار ضمن تبریک هفته ی قوه قضاییه و گرامیداشت سالروز شهادت آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یارانش، بر همدلی و وحدت، تعامل و همکاری هر چه بهتر میان شهرداری و دستگاه قضا در شهرستان تاکید نمود.

شهردار بومهن افزود : دستگاه قضایی در جامعه از حساسیت و اهمیت خاصی برخوردار است و این مجموعه موجب ایجاد آرامش و آسایش در جامعه می‌شود.

شهردار بومهن در پایان، هفته قوه قضاییه را به مجموعه متعهد و خدوم این قوه و دست اندر کاران امر قضا در شهرستان پردیس بویژه دادستان شهرستان پردیس و همکاران گرانقدرشان تبریک و تهنیت گفت و موفقیت و تاییدات الهی در مسیر تعالی انقلاب اسلامی را خواستار شد.

شایان ذکر است که علیپور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پردیس نیز، ضمن خیرمقدم به حاضرین، تعامل و هم سویی نهادهای خدمت رسان را جهت رفع مشکلات شهر و شهروندان خواستار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *