دیدار مدیریت شهری بومهن با رئیس جدید دادگستری شهرستان پردیس
عبداله میرزایی شهردار ، علی غلامی رییس و اعضا شورای اسلامی شهر و جمعی از معاونین و مدیران شهرداری بومهن باحضور در ساختمان دادگستری با قنبری رییس جدید دادگستری شهرستان پردیس دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر بومهن، شهردار بومهن در این دیدار ضمن تبریک وخیرمقدم به رییس جدید دادگستری شهرستان پردیس، بر همدلی و وحدت، تعامل و همکاری هر چه بهتر میان شهرداری و دادگستری تاکید نمود.
شهردار بومهن در ادامه ، ایجاد تعامل مطلوب دستگاه قضا با مجموعه مدیریت شهری را در جهت رشد و توسعه شهر لازم دانست.
غلامی، رییس شورای اسلامی شهر بومهن نیز، با اشاره به برخی از اولویت های پارلمان شهری گفت: توجه جدی به مباحث فرهنگی،توسعه و عمران شهری، حرکت به سمت اقتصاد و درآمد پایدار شهری و حرکت قانون مدار از جمله مواردی است که در دستور کار مجموعه مدیریت شهری فعلی قرار دارد.
گفتنی است در این دیدار رئیس دادگستری نیز در سخنانی ضمن خیرمقدم به حاضرین ابراز امیدواری کرد تعامل همه ارکان مدیریت شهری موجب تحقق حقوق شهروندی و همچنین جلب رضایت مردم گردد.
وی افزود: هدف از کار و تلاش همه باید رضایت خداوند متعال و مردم باشد و در این راستا دادگستری شهرستان آماده هرگونه همکاری های دوجانبه میباشد.
گفتنی است، قنبری از سه شنبه هفته گذشته و پس از مراسم تکریم کشاورزی رییس پیشین، تودیع و سکان دادگستری شهرستان پردیس را به دست گرفت.