بهسازی و سنگفرش معابر شهر
عملیات سنگفرش و پیاده روسازی بلوار امام خمینی(ره)، حدفاصل ستاد فرماندهی سابق تا مقابل بانک شهر در حال اجراست.
به گزارش روابط عمومی شهرداری بومهن ، مناسب سازی فضاهای شهری به ویژه پیاده رو ها یکی از مباحث اساسی است که از جهات مختلف اجتماعی ، اقتصادی و بهداشتی در زندگی شهروندان تأثیر عمده ونقش برجسته ای دارد.
عملیات پیاده رو سازی معابر با هدف ارتقاء کیفیت و مناسب سازی پیاده روهای سطح شهر به منظور تسهیل در عبور و مرور عابران و زیبایی بصری انجام میشود و در همین راستا، عملیات پیاده رو سازی بلوار امام خمینی(ره) ، حدفاصل ستاد فرماندهی سابق تا مقابل بانک شهر ضمن تخریب سنگفرش فرسوده و بکارگیری کفپوش با رعایت و احداث نوار مسیر تردد نابینایان هم اکنون در حال انجام است.
مساحت عملیات سنگفرش مذکور به طول ۷۰ متر و مساحت ۸۰۰ متر مربع با استفاده از کفپوشهای بتونی در طرحها و رنگهای مختلف انجام می شود.